Rezervare

Informatii despre Rezervare

Solicitările pentru rezervarea spațiilor de cazare în Vilă Ilinca se pot face telefonic (la numărul de telefon: 0770 845 375), prin email (la adresa: contact@vilailinca.ro, precum și prin intermediul formularului online de rezervare de la sfârșitul paginii curente. Solicitările trimise prin email sau prin formularul online de rezervare vor primi un răspuns din partea noastră în cel mult 24 de ore. Dacă totuși au trecut 24 de ore de la trimiterea solicitării de rezervare și dumneavoastră încă nu ați primit un răspuns, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Pentru asigurarea rezervării, este necesar să achitați prin transfer bancar un avans de 30% din tariful total al sejurului. Pe ordinul de plată aferent avansului se va menționa numele persoanei care face rezervarea și eventual, numărul și dată contractului-angajament pentru cazare. Diferența de 70% din tariful total al sejurului se va achita, în numerar, la dată sosirii și preluării camerei.

Avansul se achită doar după ce reprezentantul Vilei Ilinca va confirma telefonic sau prin email disponibilitatea spațiilor de cazare în perioada dorită/solicitată și vă transmite contractul-angajament pentru cazare prin poșta electronică. Avansul trebuie virat/depus în contul bancar menționat în contractul-angajament pentru cazare, în termen de cel mult 36 de ore de la primirea acesteia. Neachitarea avansului în acest termen de 36 ore, se considera renunțare la rezervare.

După ce efectuați plata avansului, va trebui să ne comunicați acest lucru în cel mai scurt timp, telefonic (la unul dintre numerele: 0770 845 375), prin email (la adresele: contact@vilailinca.ro) sau trimițându-ne un mesaj prin intermediul formularul online din pagina de Contact.

Prin aceptarea și achitarea avansului din contractul-angajament pentru cazare, turistul confirmă că a luat la cunoștință despre amplasamentul vilei, condițiile de cazare, oferite și că a primit toate informațiile solicitate în discuțiile avute cu reprezentantul vilei, cu ocazia efectuării rezervării.

Avansul de 30% din tariful de cazare, achitat, nu se returnează în următoarele situații:

  • dacă turistul nu anunță renunțarea la cazare cu cel puțin 30 zile înainte de data începerii sejurului;

  • în toate cazurile în care rezervările s-au făcut într-un interval de până la 30 zile, inclusiv, înainte de data începerii sejurului;

  • dacă turistul se prezintă la vila și din diverse motive nu se cazează.

  • dacă turistul nu se prezintă pentru cazare până la orele 12.00 din ziua următoare datei începerii sejurului și nici nu anunță întârzierea, cu menținerea rezervării, aceasta va pierde avansul, iar rezervarea va fi anulată

Pași pentru Rezervare

Pentru a rezuma procedura de rezervare, vă prezentăm pe scurt cei 5 pași esențiali:

1. dumneavoastră ne trimiteți o solicitare pentru rezervare (telefonic / email / formular pagina Rezervare);

2. noi vă confirmăm (telefonic / email) disponibilitatea spațiilor de cazare în perioada dorită;

3. dumneavoastră achitați prin virament/depunere în cont bancar un avans de 30% din tariful total al sejurului (în termen de 36 ore);

4. tot dumneavoastră ne comunicați (telefonic / email / formular pagina Contact) că ați efectuat plata avansului;

5. noi vă confirmăm (telefonic / email) rezervarea.

Formular Rezervare

Utilizați formularul de mai jos pentru a solicita o rezervare la Vila Ilinca.

Solicitarea unei rezervări nu asigură însă rezervarea propriu-zisă a unui spațiu de cazare. În cel mult 24 de ore după ce ne trimiteți solicitarea de rezervare, veți primi un răspuns din partea reprezentantului Vilei Ilinca, cu privire la disponibilitatea spațiului de cazare în perioada dorită.

După confirmarea disponibilității spațiului de cazare, va trebui să depuneți, în termen de 36 de ore, un avans de 30% din tariful total al sejurului, pentru a vă asigura rezervarea.

ID_REZERVARE
DATA_ADAUGARE

Vila Ilinca

Vila Ilinca este situată la 30 m de mare, într-o zona liniștită a cartierului "Steaua de Mare", aflat la limita teritorială dintre stațiunea Eforie Nord și localitatea Agigea. Oferta de cazare include 2 garsoniere și 3 camere duble cu vedere la mare, precum și alte 6 camere duble fără vedere la mare.

© 2024, Vila Ilinca

Contact