Vila Ilinca

cazare de 3 stele la malul Mării Negre

Vila Ilinca este situată lângă Golful Pescarilor, la 30 m de malul mării, într-o zonă cu farmec aparte a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritorială dintre staţiunea Eforie Nord şi localitatea Agigea. Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelaşi nume, deoarece se află pe malul Mării Negre, în prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza şi Steaua de Mare” din staţiunea Eforie Nord. Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 3 camere duble cu vedere la mare şi alte 6 camere duble fără vedere la mare. Toate variantele de cazare includ camere cu două paturi de 190x90 cm, cu excepţia camerei 11, care are pat dublu/matrimonial. Camerele au următoarele dotări: TV prin cablu, frigider, şifonier, comodă cu oglindă, baie proprie cu cabină de duş, hol, balcon spaţios cu masă şi scaune. Garsonierele au în plus şi bucătărie complet utilată, cu aragaz, chiuvetă, frigider, veselă şi masă cu scaune. La etajul 3 este amenajat un bar cu bucătărie proprie pentru servit masa, într-un spaţiu generos cu vedere la mare, prevăzut cu balcon. La mansardă se află o terasă deschisă cu vedere la mare, prevăzută cu mese şi scaune. De asemenea, vila dispune de cel puţin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor şi de o curte umbrită, cu flori si conifere pitice, în care sunt amplasate sub o copertină mese cu scaune şi un balansoar pentru copii.
Image

Caracteristici și facilități

  • vila clasificată la 3 stele, situată pe malul mării, în cartierul de vile Steaua de Mare, în vecinătatea Pescăriei Agigea;
  • vedere la mare neobstructionata de alte construcţii, plaja rustică şi parţial amenajată la 150/200 metri de vilă;
  • toate variantele de cazare beneficiază de tv prin cablu, frigider, hol şi baie proprie, balcon cu masă şi scaune;
  • garsonierele au în plus o bucătărie complet utilată, cu aragaz, chiuvetă, frigider, veselă şi masă cu scaune;
  • la etajul 3, într-un spaţiu cu balcon şi vedere la mare, este amenajat un bar cu bucătărie utilată, pentru servit masa;
  • la mansardă se află o terasă deschisă cu vedere la mare, prevăzută cu mese şi scaune;
  • fiecare etaj este independent, camerele fiind distribuite pe un hol, cu acces din casa scării;
  • apă rece şi caldă non-stop, servicii de curăţenie şi pază în interiorul vilei;
  • 12 locuri pentru parcarea autoturismelor pe cele trei laturi ale vilei, la care se adăugă posibilitatea de parcare pe încă 250 m.p. teren pietruit lângă vilă;
  • curte umbrită, spaţii cu flori şi conifere pitice, balansoar, mese şi scaune, amplasate sub o copertină;

Spații de cazare

Vila Ilinca vine în întâmpinarea oaspeților săi cu trei variante de cazare: garsoniere cu vedere la mare, camere duble cu vedere la mare și camere duble fără vedere la mare. Pentru informații complete despre fiecare varianta de cazare în parte, dați click pe linkul “Mai multe informații!” de sub introducerile aferente

Garsonieră cu vedere la mare
Garsonieră cu vedere la mare

Vila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

mai multe informații
Camera dublă cu vedere la mare
Camera dublă cu vedere la mare

Camerele duble cu vedere la mare numerele 2, 6, și 11 sunt plasate la etajele 1, 2 și la mansarda vilei. Fiecare cameră beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, cu excepția camerei 11, care are pat dublu/martimonial cu noptiere, la care se adaugă: TV prin cablu, frigider, șifonier, comodă cu oglindă, hol, balcon spațios (camerele 2 și 6) și terasă (camera 11) cu masă și scaune.

mai multe informații
Camera dublă fără vedere la mare
Camera dublă fără vedere la mare

La fiecare dintre etajele 1, 2 și 3 sunt disponibile câte 2 camere duble fără vederea la mare. Fiecare cameră dublă beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adaugă: TV prin cablu, frigider, șifonier, comodă cu oglindă, hol și balcon spațios cu masă și scaune.

mai multe informații
 Bar cu Bucătărie
Bar cu Bucătărie

La etajul 3 aveți la dispoziție, într-un spațiu cu balcon și vedere la mare, un bar cu bucătărie utilată, pentru servit masa.

vezi foto
Curte Umbrită
Curte Umbrită

În față vilei am amenajat o curte umbrită, cu flori și conifere pitice, balansoar pentru copii, mese și scaune, amplasate sub copertină.

vezi foto

Repartizare spații

Tabelul de mai jos reflectă dispunerea spațiilor de cazare și a altor utilități în cadrul Vilei Ilinca.

PALIER Camera dubla fara vedere la mare Camera dubla cu vedere la mare Garsoniera cu vedere la mare ALTE SPATII
Etaj 1 2 1 1 -
Etaj 2 2 1 1 -
Etaj 3 2 - - Bar

Desfășurarea activității

Activitatea “Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durata” (cod CAEN 5520), se desfășoară la Vila Ilinca din localitatea Agigea, str. Emil Racoviță nr. 110, cartierul Steaua de Mare din zona Stațiunii Eforie Nord, de către STANDARD GRUP 4 TERM SRL, în baza prevederilor Legii nr. 227/2015 privind CODUL FISCAL, referitoare la închirierea în scop turistic a camerelor din locuința proprietate personală.

Vila Ilinca

Vila Ilinca este situată la 30 m de mare, într-o zona liniștită a cartierului "Steaua de Mare", aflat la limita teritorială dintre stațiunea Eforie Nord și localitatea Agigea. Oferta de cazare include 2 garsoniere și 3 camere duble cu vedere la mare, precum și alte 6 camere duble fără vedere la mare.

© 2024, Vila Ilinca

Contact